Tengelici Evangélikus Egyházközség
 
1%

1%

 
Menü
Tengelici Evangélikus Egyházközség
Pusztahencse
Élő Víz csoportok
 

Élő Víz csoportok

Élő Víz énekcsoport Pusztahencsén 2000 szeptember 29-én alakult meg az ÉLŐ VÍZ CSOPORT. Keresztyén könnyűzenei énekeket játszunk és énekelünk. A csoportot a tengelici evangélikus lelkész, Füller Mihály vezeti, de a tagok között vannak katolikusok, reformátusok, valamint a paksi gyülekezet egy tagja is. Felléptünk egyházi alkalmakon, különböző felekezetű templomokban és világi rendezvényeken egyaránt, Pusztahencsén, Simontornyán, Felsőnyéken, Tengelicen. 2004 nyarán csehországi fiatalokat láttunk vendégül. A csoportunk munkával és anyagilag is támogatja az Élő Víz bábcsoportot, valamint a gyermekklubot. Pusztahencsén időnként gitáros istentiszteletet is tartunk mindannyiunk örömére.

Élő Víz bábcsoport A bábcsoportunk 2003 adventjében alakult. A karácsonyi istentiszteletre, valamint az Országos Evangélikus Bábjáték Versenyre készültünk jelenetekkel.
A csoportunk jelenlegi vezetője Katz Ferencné tanítónő (Györgyi néni). Az ő irányításával 2005-ben az előbb említett országos bábversenyen az előkelő II. helyezést értük el.

Élő Víz gyerekklub Az Élő Víz ének- és bábcsoport szervezésében időnként gyerekklubot tartunk a helyi művelődési házban. Ezeken a délutánokon énekelünk, játszunk és van kézműves foglalkozás is. Az utolsó programpont mindig egy gitáros istentisztelet.

Társoldalak
Van még!
 
Képek

Énekcsoport Simontornyán
Gyerekklub
Országos versenyen a bábcsoport
háttérkép
 
© Magyarországi Evangélikus Egyház, Internet Munkacsoport, 2003.
Az adatok kereskedelmi célra nem használhatók. Minden jog fenntartva.
Kérdések és megjegyzések: Webmaster