Tengelici Evangélikus Egyházközség
 
1%

1%

 
Menü
Tengelici Evangélikus Egyházközség
Archivum
2005 év eseményei
 

2005 év eseményei

**Szivárvány Gyerekhét,**
**avagy a tengelici napközis tábor 2005 augusztusában**

*Éppen csak, hogy beköltöztünk a frissen felújított házba, már kezdődött is a tábor minden szépségével és izgalmával. Örömmel tapasztaltuk, hogy Isten nem fáradt (velünk ellentétben)és áldó kezét felettünk tartja még mindig. Hogy hogy sikerült ez az öt együtt töltött nap, arról tanúskodjanak a képek és a rövid beszámolók.*
Timi néni és Misi bácsi

A mi családunk jól érezte magát. Színes, változatos program volt, sokféle dolgot lehetett kipróbálni, a gyerekek nagyon élvezték, ügyesek, lelkesek voltak. A tábortűznél különösen kedves volt a faluból érkezett sok vendég. Igazi közösségnek éltem meg, öröm volt ott lenni.
*Csoknya János*

Én két izgalomban voltam azon a héten. Marika néni lángosának főkóstolójaként, és az egyik csapat támogató-drukkereként tartottam a táborozókkal. Amikor leveleket kellett gyűjteniük, minden növényről levágtunk egyet. Aznap nyertek is. Aranyosak voltak a sok futkosásukkal.
*Jilling Ferencné, Ida*

Nekem a scubidu, a gyertyaöntés, meg a zsenília állítok készítése volt a legérdekesebb. És érdekes volt a Fridolin (a bibliai történet), meg a missziós történet is. Mindig vártuk.
*Füller Noémi*

Szaladgáltunk mindenfélét gyűjteni a faluban. Kölcsönkértük Jakab bácsiéktól a szárítókötelet, meg a kukát. Sokat nevettünk. És még az is jó volt, hogy anya volt a postás.
*Füller Kamilla*

Szerintem jó volt, hogy nem csak tengelici, hanem hencsei gyerekek is eljöttek, és fiúk is voltak idén, nem csak lányok. Ők egy külön szín. Nagy sikere volt a kicsiknél Fridolinnak, a Jézust kereső postásnak. Örültünk az íjászkodásnak, a lovaglásnak, a méhészkedésnek, a gyertya-öntésnek. A hűtőmágnesek is jól sikerültek. A csuszka- és ping-pong bajnokság is népszerű volt.
*Várnai Bianka*

Egy gyereknek hatalmas akadályokkal kell szembenéznie élete minden napján. A tábor nem csak azért volt jó, mert itt kiengedhettük a gőzt magunkból, felszabadulhattunk, pihenhettünk. Emellett bátorítást is kaptunk, hiszen az Úr üzenetét és útmutatását is hallhattuk minden nap. Ez hatalmas ajándék volt a Teremtőtől. Megérezhettük az ő nem személyválogató szeretetét. Reméljük, hogy még sok éven át megáldja a Füller családot, így kegyelemteljes heteket tölthetünk velük együtt.
Gyenes Linda

Nekem nagyon tetszett a tábor. Sokat játszottunk, nevettünk, és finomakat ettünk. Mindig hozott valaki valami csemegét. A legjobban a harci feladatot szerettem. Este olyan fáradtak voltunk mindig. Én nagyon élveztem.
*Palló Bence*

Kölcsönkérték a szárító kötelünket és a kukánkat. Mindig szaladtak valamiért a gyerekek. Mi minden évben nagyon várjuk a tábort. Mindig annyi érdekes, vidám, ötletes dolog van. És olyan sok szépet készítenek is. Itt csak jót tanulhatnak. Ahogy tudunk, úgy segítünk, hogy jól érezze magát az a sok gyerek.
*Láng Jakabné, Marika néni*

Jó volt. Sok érdekes dolgot kipróbáltunk ebben a táborban. Az itt megtanult karkötőket, kulcstartókat azóta is szívesen készítek a barátaimnak.
*Csóka Anikó*

Társoldalak
PÁLYÁZAT 2012
Presbitérium, 2006-2012
2006 év eseményei
2007 év eseményei
2008 év eseményei
2009 év eseményei
2010 év eseményei
2011 év eseményei
2012 év eseményei
2013_2014_esemeny
 
Képek

2005 augusztus
Figyelünk!
 
© Magyarországi Evangélikus Egyház, Internet Munkacsoport, 2003.
Az adatok kereskedelmi célra nem használhatók. Minden jog fenntartva.
Kérdések és megjegyzések: Webmaster